Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn Account Zakelijk
Home  // Voorwaarden Suvino.nl   

Voorwaarden Suvino.nl

Suvino.nl is onderdeel van Happy Sandwich & Ontbijtservice Beschuitje.nl.

Prijzen

De genoemde prijzen in deze shop zijn in euro's, inclusief B.T.W. en onder voorbehoud van typefouten en tussentijdse wijzigingen.

Na overeenstemming zowel mondelijk als schriftelijk gaat u akkoord met de gestelde prijzen en met de algemene voorwaarden van Suvino.

Verzendkosten

Voor iedere zending in Nederland, met uitzondering van rembours, betaalt u de standaard POST NL / DPD kosten. (€7,25 tot €11,95 afhankelijk van gewicht.).

Voor buitenlandse zendingen gelden de door ons ingevoerde staffel voor verzending. Voor de prijzen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31(0)20-6713624

Indien de bestelling meer dan € 100,- bedraagt zullen wij de bestelling gratis verzenden binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Levertijden

Wij leveren voorradige producten standaard binnen zeven werkdagen en in principe één dag na ontvangst van betaling.

Indien wij niet binnen de normale leveringstijd kunnen leveren, omdat de producten niet voorradig zijn, stellen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte.

 

Geschillen

Op overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Annulering

De kosten van annulering voorafgaande aan de bezorging bedragen 50% van het totaalbedrag van uw bestelling. 

Een annulering kunt u doorgeven via het contactformulier op de website of aan ons per mail (tijdens kantooruren). Indien u gebruik maakt van het contactformulier of per geldt dat de annulering pas definitief is als u per mail een bevestiging heeft ontvangen van uw annulering.

Indien het ontbijt reeds betaald is zal er voor de verwerking van de annulering en het terugstorten van uw geld € 1,50 in rekening worden gebracht. Het reeds betaalde bedrag wordt binnen één week teruggestort op uw rekening